Conscious sexuality & Kundalini touch

irene van herwerden & lyan van der Meulen

One day retreat

DATUM: DINSDAG 20 SEPTEMBER 2022

TIJDEN: VAN 9:30 TOT 17:00 UUR

LOCATIE: BUITENPLAATS DE HOORNEBOEG

KOSTEN: €220,-

€200,- EARLYBIRD PRIJS (AANMELDEN T/M 20 AUGUSTUS)

De prijs is inclusief:

- Cacao ceremonie

- Een heerlijke biologische/vegetarische lunch, bereid door Restaurant ‘Bij de Buurman’

- Onbeperkt thee/water

Orgastische energie

Wil je je relatie met seksualiteit verbeteren? Wil je een juicy stroom van orgastische energie door je lichaam voelen stromen? Verlang jij er naar om de stroom van energie in je lichaam te voelen? Ben je je bewust van je seksuele energie? Kun je deze gebruiken als creatie- en levenskracht?

Als je een vervuld leven wilt leiden vanuit een liefdevolle en zachte verbinding met jezelf ga je begrijpen dat Kundalini-energie hier een belangrijk onderdeel in kan zijn.

Als mens hebben we de beschikking over een enorme potentie aan energie die door ons lichaam stroomt, met als belangrijkste energiecentra: hersenen, hart en geslachtsorganen. Deze werken allemaal als een motor, om onze brandstof (levensenergie of seksuele energie) soepel te laten stromen.

Het is de kunst om deze energiebron te versterken en bewuster te gebruiken. Dit retreat, een unieke combinatie van Biodanza en Kundalini-activatie, is daar een mogelijkheid voor!!

experience

Kundalini awakening?

Irene: ‘Als Kundalini Touch facilitator houd ik mij bezig met het versimpelen en begrijpelijk maken van een prachtige levenskracht die wij allen in ons hebben. De term kundalini komt uit het oosten vandaan en tot voor kort werd het omringd door een mysterie, waardoor het voor ‘gewone mensen’ vaak onbereikbaar leek. Door het uit het mystieke te halen wordt het veel begrijpelijker en daardoor ook veel toegankelijker. Het komt er bottum line op neer dat het gaat over je eigen energiesysteem, in jouw lichaam, dat wordt aangezet. Hier is in principe niks mysterieus aan. Ieder mens heeft een zenuwstelsel, energiebanen en energie-centra
(chakra’s).

Kundalini-energie is een krachtige eigen lichaamsenergie die in staat is om een shift in je bewustzijn te brengen en blokkades te helen. Als deze energie in een veilige omgeving en met de juiste begeleiding geactiveerd wordt zal je lichaam vanzelf bewegingen maken. Je kunt dus ook verwachten dat dit tijdens de retreat gaat gebeuren. Dit leidt tot opheffen van blokkades, geeft inzichten en je pad van spiritueel maar ook je creativiteit, je relaties en carrière. De Kundalini energie brengt je uiteindelijk tot een zuivere verlichtende staat.

─ Irene van Herwerden ─

Wie is Irene?

Irene van Herwerden werkt al vele jaren met Kundalini-energie. Haar awakening vond twintig jaar geleden plaats. Daarna trainde zij zichzelf op allerlei manieren met dans, tantra en taoïstische technieken en uiteindelijk heeft ze haar seksuele energie op orde. ‘Ik weet hoe ik hier de hele dag door toegang toe heb. Je zou kunnen zeggen: er stroomt de hele dag een licht orgastische energie door mij heen. Hoe fijn is dat! De sleutel ligt voor mij in overgave; overgave aan de Kundalin-energie. Hoe meer ik mijzelf hier aan kan overgeven, hoe makkelijker het leven stroomt. Wat ik heel graag door wil geven is dat deze Kundalini-energie ook voor andere mensen zo makkelijk beschikbaar is.’

─ Lyan van der Meulen ─

Wie is Lyan?

Lyan van der Meulen geeft sinds dertien jaar Biodanza en heeft daarnaast al heel lang een eigen praktijk als coach, trainer en trainingsacteur. Ze werkt zowel met organisaties als met particulieren.

In Biodanza is seksualiteit een van de vijf hoofdgebieden (naast affectiviteit, vitaliteit, creativiteit en transcendentie). Ook wordt er veel gewerkt met hart-energie.

Lyan heeft een paar keer sessies/behandelingen bij Irene ondergaan en dit voelde zo fantastisch. Door haar eigen lange persoonlijke transformatiereis staat haar Kundalini-energie heel makkelijk aan. En tijdens de sessies met Irene werd het haar snel duidelijk: wij moeten samen gaan werken!

Door de lichaamsbewustzijn en bewegingsoefening van Biodanza te combineren met de Kundalini-awakening, zorg je ervoor dat de ervaring meer gesetteld wordt in je systeem en krijg je als deelnemer makkelijker toegang tot je Kundalini-energie als je weer thuis bent.

www.biodanzametlyan.nl

Biodanza en Kundalini Touch

Het programma

We vinden het belangrijk dat de Kundalini-awakening plaats vindt in een veilige bedding. Daarom zijn de onderdelen en de volgorde hiervan in dit retreat zorgvuldig uitgekozen.

Biodanza is een prachtige actieve manier om dieper contact te maken met je eigen lichaam. Wanneer je ‘je zelf’ goed kan voelen, is het makkelijker om je te openen voor de passieve Kundalini-activatie. Daarom beginnen we in ochtend, na de kennismaking, met dans en bewegingsoefeningen. Dit is bovendien een mooie manier om elkaar te leren kennen en je verbonden te voelen. Niet alleen met jezelf, maar ook met de mensen uit de groep en de energie van het grotere geheel.

Geleidelijk aan gaan we met behulp van Biodanza oefeningen nog dieper ons bekkengebied binnen. We versterken de hart-buik connectie en er is ruimte voor expressie voor wat er in ons leeft. Onze verlangens, maar mogelijk ook onze patronen die ons tegenhouden om vrije seksuele wezens te zijn.

Na de heerlijke lunch vindt de cacao-ceremonie plaats, die er voor gaat zorgen dat we ons hart nog verder openen en die onze connectie met de aarde-energie versterkt. Daarna zijn we helemaal klaar voor de Kundalini-awakening sessie.

En het eind van de dag zullen we de alle opgedane ervaringen integreren door middel en van dans en sharen.

Alle sessies zijn geheel gekleed.

Tijdens de Kundalini-awakening sessies lig je op je eigen matrasje en worden bepaalde energiepunten direct en indirect aangeraakt door Irene, er wordt gebruik gemaakt van (luide) muziek.

experience

Wat kun je ervaren?

- Je creatieve en seksuele levensenergie voelen stromen

- Overgave aan jouw sensualiteit

- Thuis komen in je lichaam

- Van hoofd naar hart naar bekken

- Diepere verbinding met jezelf en anderen, eenheid ervaren

- Zelfliefde op alle lagen van je zijn voelen en liefde van anderen makkelijker toelaten

- Een gevoel van overgave, rust en vredig zijn

- Activatie van jouw potentieel

- Stevigere verbinding met de Aarde

want to know more?

Contact us

Amsterdam, Berlin, France, Ibiza, Curaçao

Email: info@miss-phillips.com
Phone: +31 (0) 653245621